Lektoriranje
Vsak uraden dokument ali besedilo si zasluži slovnični in slogovni pregled. Lep primer so diplomske in magistrske naloge. Čeprav jih je na trgu vsako let več, ki pristanejo v knjižnjicah se Lektoriranje ne izvaja pri vseh. Nekateri potrebujejo samo papir, da so diplomirali in se ne obremenjujejo s kakovostjo vsebine in slovnice. Do spremembe bo prišlo, ko bodo vse fakultete zahtevale lektoriranje zaključnih nalog.
Prav tako je zaželjeno lektoriranje vseh ostalih dokumentov, ki gredo iz vaših rok v javnost.

Oblikovanje Besedil
Kdo ima dobro znanje na področju delovanja Worda bo z lahkoto opravil oblikovanje besedila po navodilih, ki jih dobi s strani fakultete. Ostali pa se lahko obrnete na nas, ki vam opravimo oblikovanje naloge tudi v roku 24 ur od potrditve naročila. Pod oblikovanje ne spadajo vsebinski popravki kot so pisanje naslovov slik in grafov ali iskanje avtorjev v poglavju literatura.

Oblikovanje Diplomskih Nalog
Vsaka fakulteta zahteva, da so diplomske naloge napisane po določenem sistemu, ki predpisuje kakšna mora biti oblika. Če naročite Oblikovanje Diplomskih Nalog pri nas vam uredimo razmike, kazalo, številčenje strani in poglavij, po potrebi pripravimo dokument za obojestranski tisk …