Tag Archives: Dnevne leče

Percepcija, spletno nakupovanje in dnevne leče

Ko govorimo o percepciji imamo v mislih čustveno dejamanje materialnega sveta. Ko govorimo o spletnem nakupu za Kontaktne Leče imajo največji vpliv zagotovo optiki, ki s svojimi nasveti posredno sugerirajo, katere kontaktne leče naj bi bile najbolj primerne. V tem primeru je percepcija zagotovilo strokovnjaka, kateremu še najbolj zaupamo. Trenutno so v porastu Dnevne Leče, ki so zaradi dnevne menjave bolj higienične od ostalih. Za vse uporabnike mesečnih leč pa bo zanimiv tudi prispevek -> Dnevne kontaktne leče v primerjavi z mesečnimi lečami.

Druga faza je seveda izbira ponudnika kontaktnih leč, seveda tudi tukaj se percepcija razlikuje. Nekaterim je najbolj pomembna najnižja cena, drugim pa hiter odziv ali ponudba kontaktnih leč, ki se težko dobijo na slovenskem trgu.
Pred prvim nakupom v spletni trgovini se je vedno potrebno prepričati za ustrezno varnost podatkov. To storite tako, da na straneh, kjer od vas zahtevajo osebne podatke in podatke transakcijskega računa preverite, da se spletna stran začne z https://. To je velik pokazatelji, da gre za varno spletno stran.

Pri nakupovanju dnevnih kontaktnih leč preko spleta je možnost za ugodne nakupe večja, kot odločitev za nakup pri optiku. Razlog je predvsem v večji frekvenci akcij in dodatnih ugodnosti (brezplačna dostava …).