Category Archives: Otroški vozički

Peg Perego ali TAKO Captiva

Ko sem bila pred dobrim tednom dni v Domžalah na pregledu pri doktor Strahovi, sem zasledila zanimivo prodajlno otroških vozičkov. Salon se imenuje moj moj ali pa nekaj podobnega.

Tako Captiva je zakon :)

Kljub temu, da sem si že pred pregledom, ogledovala vozičke in si ga potihem že izbrala, sva z partnerjem zavila v ta salon in dala možnost tudi proizvajalcu TAKO, da naju prepriča.

Prijazno osebje in vozički, ki jih lahko dejansko poskusiš, naredijo močan vtis. Materiali, ki jih proizvajalec uporabi so zelo kakovostni in zelo močnih barv. Ogrodje je lahko, enostavno zložljivo in ima štiri napihljiva kolesa. Zadnja os je, za razliko od večine ostalih vozičkov, zelo dobro vzmetena. Vsi vozički, ki jih imajo razstavljene v salonu so dobavljivi v 2 v 1 in 3 v 1 izvedbi.

Lupinica, ki mimogrede izpolnjuje vse standarde, je zelo lahka in seveda izdelana iz enakega materiala kot ostali deli. Preprosto se priklopi in odklopi iz konstrukcije in se do otrokove teže 13-tih kilogramov, lahko uporablja kot avtosedež.

Globoka košara je odlična zaradi dveh preprostih lastnosti. Prva seveda to, da je globoka košara zložljiva in tako zavzame bistveno manj prostora. Globoka košara ima nastavljivo vzglavje, tako da lahko otroka v primeru refluxa preprosto malček prevzdigneš.

Cel čas izbiranja otroškega vozička sem bila posebaj pozorna na športni del, saj je po moje takrat otrok že tako aktiven, močan in radoveden, da mora biti dejansko najbolj vzdržljiv in odporen. Otrok ima namreč v času športnega dela že obute čevlje s katerimi del sprehoda tudi prehodi. Zato je naslonjalo za noge, pri TAKO vozičkih, izdelano iz pralnih elementov, ki jih je mogoče obrisati in se ne poškodujejo. Prav tako pomembno pa je držalo za roke. Otrok v športnem delu po moje že je, pije in zganja druge lumparije.

Kljub temu, da sem pred obiskom doktor Strahove, navijala za voziček Peg Perego sem se na koncu odločila za TAKO Captivo. Voziček mi nudi vse kar potrebujem, določene rešitve pa razvajajo tako mene kot otroka v vozičku. Na koncu naj omenim, da je celoten komplet vozička TAKO Captiva bistveno cenejši od Peg Peregove izvedbe.

Otroški Vozički TAKO

Otroški Vozički TAKO so vozički priznanega poljskega proizvajalca. TAKO spada med največje proizvajalce otroških vozičkov v Evropi. Čas, ko se večina stvari proizvede na kitajskem, je odličen za evropske proizvajalce. TAKO zaposluje več kot 500 ljudi v podjetju in ima še enkrat toliko zunanjih kooperantov. Prednosti, ki jih končnemu uporabniku, prinašajo evropski izdelki so velike. Kakovost je tisto, kar se najprej in najbolj občuti. Tako sledi potrebe uporabnikov in kupcev vozičkov. Zato smo priča ogromnim izboljšavam, ki se nenehno dodajajo. Funkcionalni in moderni otroški vozički so zaradi lokalne proizvodnje cenovno ugodni. Prav tako je rokovanje z vozički prilagojeno razmeram v Evropi. TAKO je eden glavnih prodajalcev vozičkov na Ruskem trgu, kar pomeni, da mora nenehno skrbeti za kakovost izdelkov. Ruski trg, zaradi temperatur, zahteva vozičke, ki so topli in primerni v različnih vremenskih okoljih. Vozičke je mogoče nadgraditi z moderno oblikovanimi rokavicami in zimsko vrečo, ki še dodatno zaščiti otroka pred mrazom.

Salon otroških vozičkov

Izbira in nakup otroškega vozička

Večina bodočih mamic in očkov se preko spleta informira na temo otroških vozičkov. Vendar se je kljub podrobnim opisom fizični dotik potreben. Zato je spletna trgovina Otroški vozički odprla tudi salon otroških vozičkov. Salon se nahaja v Domžalah, kar je le 8 minut od Ljubljane. Obisk salona je mogoč vse dni v tednu, razen v nedeljo ko imajo zaprto. V salonu je mogoče preveriti kakovost, težo, obliko in velikost. Vsi, ki torej iščete otroški voziček in ga želite pred nakupom preveriti se odpravite v Salon vozičkov v Domžalah.

Blagovne znamke

Kakovostno ponudbo otroških vozičkov, avtosedežev in druge otroške opreme smo skrbno izbrali med različnimi ponudniki. V salonu lahko tako najdete priznane blagovne znamke: TAKO, Coletto, Adamex, Caretero …

Visoka kakovost in odlične oblike

Otroški vozički in avtosedeži morajo biti izdelani tako, da zadostijo potrebam in željam. Kakovostni materiali in natančna izvedba pa je tisto, kar zagotavljajo kakovostne blagovne znamke, ki so na trgu prisotne že vrsto let.

Otroški voziček TAKO Captiva

Tako Captiva otroški voziček je še enkrat več dokazal, da je lahko rokovanje z njim preprosto. Tako je blagovna znamka vozičkov, ki jo sooblikujejo priznani oblikovalci, ki se ukvarjajo tako z njegovim ogrodjem, kot blagu in barvam. Da otroški voziček ni več samo nekaj koles in sedalo se dokazuje vsak dan. Varnost, ki je na področju otroških vozičkov zahtevala največ prilagoditev, ni okrnila priročnosti in lepega videza. Otroški voziček spada tako v razred zelo kakovostnih vozičkov, ki pa so mladim parom dosegljivi po sprejemljivih cenah. Če govorimo o vozičku, ki ima najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotovo govorimo o Tako otroškem vozičku. Preverite ponudbo super otroških vozičkov v spletni trgovini, kjer najde še tako zahtevna mama voziček za svojega otroka. Otrok pa se bo v Tako vozičku počutil udobno in varno. Sistem otroškega vozička, kjer v kompletu prejmete globoko košaro, športni sedež in avtosedež za otroka do 18 kg, je najboljša rešitev. Prihrani vam namreč čas in denar, saj prejmete vse kar potrebujete za prevoz otroka iz porodnišnice in naslednjih nekaj mesecev.

Izbira otroškega vozička

Otroški voziček je pomemben del potrebne opreme, predvsem s stališča stroška. Po drugi strani pa se morate zavedati, da boste voziček vozili tudi do dve leti, zato mora biti kakovosten. Kakšno je najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, morate oceniti sami, saj je to popolnoma subjektivna ocena. Vozne sposobnosti otroškega vozička morajo biti prilagojene terenu, po katerem se boste največ gibali. Od tega je predvsem odvisna izbira gum, števila njih in izvedba. Danes je domala pri vseh vozičkih standard, da so gume napihljive. Velikost vozička in podvozja, predvsem v zloženi obliki, pa zavisi od tega, kakšen avto vozite. Da gre voziček v avto na preprost način, je pomembno predvsem za dinamične mame, ki proces zlaganja opravijo velikokrat. Otroški vozički so lahko kot enofunkcijski ali pa združujejo več aplikacij. V tem primeru govorimo o tri v ena otroškem vozičku, ki združuje globoko košaro, lupinico in športni del.