Category Archives: prevajanje

Lektoriranje in prevajanje

Svetovni splet je ugledala nova spletna lektorsko-prevajalska agencija Besednik. V agenciji sledimo socialno podjetniški poslovni model, kjer agencija izvajalcem zaračuna minimalno maržu, ki je potrebna za razvoj in delovanje sistema. V naši agenciji dejansko lektorji in prevajalci zaslužijo več kot v primerljivih agencijah.
Sistem povpraševanj in ponudb omogoča, da lektorji in prevajalci oddajo ponudbo za projekt, ki jim je zanimiv.

Lektor in prevajalec dela ko, kar, zakolikor hoče

Glavna sprememba v poslovnem modelu je popolna svoboda okrog vsega, kar se tiče izvedbe posla. Agencija Besednik v tem primeru omogoča dogovarjanje med naročnikiu in izvajalci pri čemer jamči za kakovost, zanesljivost in finančne transkacije. V primeru reklamacij se osebje agencije vključi v spor in poskuša zadovoljiti obe strani.

Najnižja provizija med slovenskimi agencijami

Besednik je agencija, ki v poslu lektoriranja in prevajanja kot posrednik zaračuna najnižjo provizijo. Socialno podjetniški poslovni model je zasnovan tako, da zahteva minimalno provizijo od posla, ki je potrebna za nemoteno delovanje sistema in korektnost poslov.

Zelo pomembna je finančna varnost

Ena od glavnih nalog agencije je jamstvo za vse transakcije in plačane storitve. V času, ko se vedno več poslov sklene preko spleta je pomembna varnost transakcij in jamstvo za kakovost. V agenciji jamčimo, da bo naročnik za plačilo prejel kakovostno opravljeno storitev v dogovorjenem roku, hkrati jamčimo izvajalcem, da bodo prejeli plačilo za storitev lektoriranja in/ali prevajanja, ki jo opravijo.

Preveri: Postopek za zaposlitev lektorjev in prevajalcev

Diplomske.net – vse za diplomske na enem mestu

Ponudba storitev, ki jih naročamo študenti ob zaključku študija, je kar bogata. Diplomske.net je agencija, ki omogoča študentu vse storitve opraviti na enem mestu. Ko govorimo o vseh storitvah imamo v mislih lektoriranje, prevajanje, oblikovanje, tiskanje in vezavo.

Vse omenjene storitve lahko naročate pri posameznih izvajalcih vendar s tem tvegate visoko ceno in ustrezno izbiro izvajalca. Če namreč pri izdelavi diplomske sodeluje večje število izvajalcev lahko kaj hitro pride do težav. Predvsem pri oblikovanju in tiskanju je zgovarjanje na drugega izvajalca najbolj očitno.

Vsi, ki boste storitve izdelave diplomske naloge naročili v agenciji diplomske.net boste presenečeni ugotovili, da je čas izvedbe bistveno krajši kot pri konkurenci, kar dosežemo z vzporednim izvajanjem posameznih storitev. Prav tako boste presenečeni nad kakovostjo, saj se v agenciji prvenstveno ukvarjamo z izdelavo diplomskih nalog že od leta 2005. Zadnje in po mojem najboljše presenečenje pa je cena. Kljub izredno kakovostni, hitri in natančni izvedbi biste ugotovili, da so storitve cenejše kot drugod. Vse to je mogoče samo na račun organiziranosti in profesionalizma.

Najboljša izbira za izdelavo diplomske naloge je tako agencija diplomske.net, kjer bodo prisluhnili vašim željam in zahtevam in v roku izdelali diplomsko nalogo na katero boste ponosni.