Category Archives: Vezava

Cenik storitev pri izdelavi diplomske naloge

Pred naročilom je nujno preveriti cenik. Izdelava diplomske naloge je končen korak pri študiju. Večina študentov se z izdelavo diplomskih nalog sreča prvič. Zato je zelo težko izbrati ustrezne izvajalce za storitve, ki jih pri izdelavi diplomske naloge potrebuješ. Vsak študent mora poskrbeti, da je naloga lektorirana. Pri samem lektoriranju je potrebno pozornost posvetiti temu, kdo opravi lektoriranje in kako ter koliko mora študent na koncu za to plačati. Izobrazba lektorja je zelo pomembna, saj je na fakulteti potrebno oddati skupaj z nalogo tudi potrdilo o lektoriranju in fotokopijo diplomske naloge lektorja. Kar precej ponudnikov lektoriranja vam tega ne more izdati, ker lektoriranje ne opravljajo ustrezno izobraženi kadri. Takšne izvajalce najlažje prepoznamo po ceni, ki odstopa. Pri prevajanju povzetka diplomske naloge je potrebno preveriti ali vam zaračunajo dejansko količino prevedenega besedila ali minimalno enoto, kar je ena prevajalska pola. Povzetek je namreč praviloma krajše besedilo. Pri tiskanju in vezavi pa je potrebno pozornost posvetiti kakovosti papirja in tehniki izdelave diplome. Nekateri ponudniki tiskajo diplomske naloge na slab papir, za izdelavo platnice pa uporabljajo sitotisk, ki je manj kakovosten od zlatotiska.

Hitra vezava v primeru, da lovite kratek rok za oddajo diplomske naloge

Vsak študent, oziroma večina njih, konča diplomsko nalogo tik pred rokom za oddajo. Ker se v Agenciji lpi.si tega zavedajo so pripravili storitev hitra vezava, ki omogoča izvedbo tudi v 15 minutah. Vendar je potrebno v tem primeru osebno prevzeti diplomske naloge na sedežu agencije ali pa pri njihovih pooblaščenih partnerjih. Vezava diplomskih nalog mora biti hitra, da lahko študent svoje misli in skrbi posveti še zadnjemu dejanju, ki sledi. Zagovor diplomske naloge bo tako potekal brez pretresov in presenečenj. Hitra vezava, ki bi morala biti kočana v trenutku in dostavljena v referat posamezne šole pa mora biti najavljena preko spletnega obrazca ali telefona. Hkrati pa bodo za vas v agenciji lpi poskrbeli tudi za lektoriranje, če ste slučajno nanj pozabili. V tem primeru boste cel paket storitev opravili v izjemno kratkem času. Tveganja v primeru izbire posameznih izvajalcev, ki so potrebni za uspešno izdelavo diplomske naloge, je v primerjavi z agencijo lpi občutno manjše oziroma ga sploh ni saj imajo bogate izkušnje na področju izdelavve diplomskih nalog.

Študentska Ponudba

Cena Vezave

Zanimivo je, kako je lahko Cena Vezave različna od ponudnika do kraja v katerem se nahaja ponudnik. Nekateri izkoriščajo lokacijo in imajo bistveno višje cene za dejansko identično storitev. Pri nas je cena vezave sicer pogojena s količino naročila a se lahko pohvalimo, da smo eden izmed cenejših ponudnikov. Potrebno je opozoriti, da nekateri ponudniki na enoto ponudijo bistveno nižjo ceno, ko pa naročite vam pa zaračunajo vsako malenkost, ki je pri nas že všteta v osnovni ceni in je potem končna cena vezave skupaj s tiskom bistveno nižja.

Diploma

Danes je za vsako malce bolj odgovorno in plačano delo pogoj Diploma in izkušnje. Nekateri se odločijo, da opravijo študij povsem formalno, samo zaradi papirja / diplome, ki jo na koncu študij dobijo, drugim pa je v interesu, da je diploma narejena kakovostno in iz področja, na katerem so najboljši.

Tiskanje Diplom

Pri tiskanju diplome je potrebno imeti v mislih tudi boljšo kakovost papirja in samega tiska in večjo količino. Poleg omenjenega imajo nekateri tudi težavo pri obojestranskem tiskanju, zato je najbolj optimalna odločitev, da vam poleg vezave opravimo še tiskanje diplome.

Vezava

Naročite preko spleta in Vezava bo opravljena hitro in kakovostno. Vezavo naročite tako, da nam preko e-pošte pošljete vašo dototeko skupaj z vašimi željami. Med bistvene podatke pri naročilu spada izbira barve platnice, kjer lahko izbirate med črno, modro, zeleno, rdečo in sivo barvo,  in materiala iz katerega je platnica. Na voljo Vam je v obliki platna in umetnega usnja. Prav tako pomembna je izbira barve odtisa na platnico. Izbirate lahko med zlato in srebrno barvo. V primeru, da se odločite tudi za tiskanje pri nas nam morate zaupati ali naj bo datoteka natisnjena enostransko ali obojestransko, seveda pa je pomembna tudi izbira gramature papirja. Če želite imeti tudi dodatke v obliki tiska na hrbtišče, vogalnikov ali kazalnega traku nam morate to sporočiti pred samim naročilom. Pred končanjem storitve je pomembno tudi obvestilo o prevzemu. Zvezane izvode Vam lahko pošljemo po pošti, lahko pa jih prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici v Domžalah.