Cena Vezave

Zanimivo je, kako je lahko Cena Vezave različna od ponudnika do kraja v katerem se nahaja ponudnik. Nekateri izkoriščajo lokacijo in imajo bistveno višje cene za dejansko identično storitev. Pri nas je cena vezave sicer pogojena s količino naročila a se lahko pohvalimo, da smo eden izmed cenejših ponudnikov. Potrebno je opozoriti, da nekateri ponudniki na enoto ponudijo bistveno nižjo ceno, ko pa naročite vam pa zaračunajo vsako malenkost, ki je pri nas že všteta v osnovni ceni in je potem končna cena vezave skupaj s tiskom bistveno nižja.

Diploma

Danes je za vsako malce bolj odgovorno in plačano delo pogoj Diploma in izkušnje. Nekateri se odločijo, da opravijo študij povsem formalno, samo zaradi papirja / diplome, ki jo na koncu študij dobijo, drugim pa je v interesu, da je diploma narejena kakovostno in iz področja, na katerem so najboljši.

Tiskanje Diplom

Pri tiskanju diplome je potrebno imeti v mislih tudi boljšo kakovost papirja in samega tiska in večjo količino. Poleg omenjenega imajo nekateri tudi težavo pri obojestranskem tiskanju, zato je najbolj optimalna odločitev, da vam poleg vezave opravimo še tiskanje diplome.